Cultuurrijke school

Met allerlei verschillende kinderen en culturen leren we veel van elkaar en de wereld om ons heen. Onze cultuurrijke school - in diversiteit en creativiteit - maakt ons uniek in de omgeving. Daar zijn wij trots op, en de kinderen enthousiast over. 
 

Cultuuronderwijs 

Haalt jouw kind veel plezier uit zingen? Is hij of zij lekker creatief met knutselwerken, of juist een geboren entertainer? Om dat nóg meer te stimuleren, bieden we op de Anne Frankschool cultuuronderwijs aan. Kunst en cultuur zijn onmisbaar voor de vorming van jonge mensen. Denk aan lessen in muziek, dans en drama (toneel) en beeldende vorming. Samen met verschillende vakdocenten en ons eigen enthousiasme dragen we bij aan een culturele en creatieve ontwikkeling van iedere leerling.  

 

Atelier

Wist je dat we op onze school ook een eigen atelier hebben? Met iedere keer weer een andere creatieve opdracht worden hier de mooiste kunstwerken gemaakt. Eén van die opdrachten? Het naschilderen van een echt schilderij als 'Meisje met de parel'. Hoe leuk is dat? Daarnaast bieden we kinderen regelmatig gratis workshops aan. Lees verder bij Rijke ontwikkeldag op deze website. 

Benieuwd naar wat we allemaal doen, maken en beleven op de Anne Frankschool?  
Volg ons op Facebook.