• Koffieochtend
  Koffieochtend

  Onze volgende koffieochtend is dinsdag 17 maart (optredens van Eindgroep A + B).

  Alle (groot)ouders zijn van harte welkom vanaf 8.45 uur tot 10.00 uur. Kom en leer mee!

 • Kinder zwerfboeken station
  Kinder zwerfboeken station

  Op de Anne Frankschool is vanaf nu een officieel kinder zwerfboeken station te vinden. Kom gerust eens kijken of er een boek voor je tussen zit!

Stichting OVO en haar scholen gaan voorzichtig om met uw informatie

Obs Anne Frank heeft informatie over u en uw kind zoals:

 • uw naam,
 • adres ,
 • nationaliteit,
 • hoe uw kind het doet op school
 • en soms ook medische informatie als u dat aan ons verteld heeft

We noemen dit persoonsgegevens.

Wij vinden het belangrijk dat deze informatie veilig is. Deze gegevens mogen niet zomaar op straat belanden. Hiervoor hebben alle scholen van Stichting OVO afspraken gemaakt.

Het bestuur van Stichting OVO is wettelijk verantwoordelijk.

In het kort

We bewaren alleen persoonsgegevens als dit nodig is voor het onderwijs of als dit moet van de wet. Soms vragen we uw toestemming, bijvoorbeeld foto’s voor op de website of in een folder.

We houden uw gegevens veilig en geheim. Wanneer het nodig is om gegevens te delen met anderen, spreken we met hen af waar de gegevens worden opgeslagen en wie erbij kan (verwerkersovereenkomst). Uw gegevens worden nooit verkocht.

U mag vragen om de informatie in te zien die wij over u en uw kind hebben. Natuurlijk kunt u de informatie ook verbeteren of aanvullen.

Het volledige privacybeleid leest u hier.

Cookies

Bij uw website bezoek laat Google Analytics cookies achter zodat wij het gemiddelde gebruik kunnen monitoren. De website en het Analytics account zijn echter volledig ingesteld op geanonimiseerd gebruik. Dat betekent dat het bezoek op geen enkele manier kan worden herleid tot u of uw computer.

 

(Afbeelding van Vecteezy.com)